Buurtvereniging `t Kraaiennest

Foto`s van 2018

10-12-2018
Kerststuk maken

Klik op de foto om meer van het bloemschikken te zien.----------

----------

29-06-2018
Buurt BBQ

Vrijdag 29 juni werd de jaarlijkse barbecue gehouden.
Toen Albert de formulieren kwam ophalen vroeg ik hem of er veel buurtbewoners kwamen. Nou, sommigen hadden zich afgemeld vanwege vakantie of andere bezigheden. Uiteindelijk waren we die avond met zo’n 45 personen aanwezig. Sommige dames schoven af en toe hun stoel opzij, om nog even te kunnen genieten van de laatste zonnestralen. Later op de avond, het was best fris geworden, kon iedereen zich warmen aan de straling van de buitenkachel die Albert had neergezet. Verder konden we , als vanouds , genieten van heerlijke salades , vlees en de bijbehorende drankjes. Het smaakte uitstekend. Er werd gezellig gepraat en gelachen. Een prima recept om de onderlinge contacten te onderhouden! Martin, onze voorzitter, hield z’n jaarlijkse toespraak. Daaruit bleek dat het goed gaat met de buurtvereniging.

Bij sommige activiteiten kunnen wat meer mensen deelnemen, maar ja, mensen hebben tegenwoordig allemaal een volle agenda en dat betekent dat je soms moet kiezen. Aan het eind van de avond konden we nog genieten van een heerlijk ijsbuffet. Het was weer goed georganiseerd!

Klik op de foto om meer van de BBQ te zien.----------

----------

30-05-2018
Biljarten

Woensdag avond 30 mei om 19:30 uur stonden er weer 10 biljarters voor de deur bij de organisator van het jaarlijkse Biljartfestijn: Henk vd Linden.
Per auto en fiets ging het richting Boven-Hardinxveld, naar het tegenwoordig hetende partycentrum "`t Hart".
Na een lekker bakkie koffie werden de biljarters ingedeeld en ging het aan de slag. Als biljarter uit het Z-Niveau had ik moeite om de biljartende kraaien uit het A-Niveau bij te kunnen houden. Door de warme temperatuur buiten en de hitte binnen brak het zweet me telkens uit. De keu gleed niet lekker en ketste regelmatig af. Ook werd ik een keer op mijn vingers getikt voor een na-stoot dat ook blijkbaar niet mocht. Gelukkig vonden we tussendoor de nodige verkoeling in de vorm van een heerlijk koud drankje en een snackje voor de nodige trek bij zo`n zware wedstrijd.
Na de wedstrijd kregen diverse spelers nog even les van een prof. biljarter.
Henk weer bedankt voor de gezellige biljart avond.

Uitslag

1e plaats Henk vd Linden met 60 punten
2e plaats Jan Bongers met 53 punten
Dan is er een gedeelde 3e plaats
3e plaats Gert Heikoop ( winnaar van de 2 ) met 25 punten
3e plaats Wim de Jong met 25 punten
4e plaats Jan de Groot met 24 punten
5e plaats Ruben van Doesburg met 21 punten
6e plaats Arie van Noordennen met 20 punten
7e plaats Albert Janssen met 19 punten
8e plaats Eddy vd Brink met 15 punten
Bart vd Brink met 11 puntenKlik op de foto om meer van het biljarten te zien.

----------

----------

26-03-2018
Voorjaarskrans

Klik op de foto om meer van het bloemschikken te zien.

----------


----------

06-01-2018
Nieuwjaarsreceptie

De nieuwjaarsreceptie van de buurtvereniging is gehouden in Mathijs Marijke. Ieder bracht wat lekkers mee. Voorzitter Martin de Kuiper hield een welkomsttoespraak en bedankte de leiding voor hun gastvrijheid. Verder vertelde hij dat er 2 nieuwe tenten zijn aangeschaft, waarvoor vrijwilligers zijn gevraagd om er kisten voor te timmeren. Dit jaar zal ook de container van de buurtvereniging verhuizen. De nieuwe locatie is nog niet helemaal vastgesteld.
Peter den Dikken liet briefjes ronddelen waarop een wens voor dit jaar kon worden geschreven.
We kunnen terug kijken op een gezellige receptie.

Klik op de foto om meer van de Nieuwjaarsreceptie te zien.