Buurtvereniging `t Kraaiennest

Foto`s van 2012

10-12-2012
Kerstkrans maken

Maandagavond 10 december zijn 11 kraaien met groene vingers weer bij elkaar geweest in de tot workshop omgetoverde garage van Annie. 
Onder leiding van Eida en Annie werd een mooie Kerstkrans gecreeërd en er is heerlijk bijgekletst over het afgelopen jaar.

Klik op de foto voor een fotoverslag Eddy vd Brink 


Klik op de foto

----------

----------

01-10-2012
Bloemstuk maken

Maandagavond 1 oktober zijn de kraaien met groene vingers weer bij elkaar geweest. Gewapend met snoeimesje en binddraad werd de garage van Annie de kuiper ongetoverd tot een 1e klas bloemenmagazijn. Er zijn, oneetbare bloementaarten gecreërd. ( Ik weet niet of ze echt zijn gebakken ) 
Er is weer heerlijk bijgekletst tijdens het creéren van al dat moois.

Klik op de foto voor een fotoverslag Eddy vd Brink 


Klik op de foto

----------

----------

31-08-2012
BBQ 2012

Vrijdag 31 augustus was de buurtBBQ. Het was een frisse maar droge avond met gezellige kontakten met elkaar.

Er was weer een springkussen geregeld en de jeugd sprong er lustig op los.
Na eerst wat gegeten te hebben, was er de jaarvergadering en kon er een fotoquiz worden opgelost.

Klik op de foto voor een fotoverslag Eddy vd Brink 


Klik op de foto

----------

----------

12-05-2012
Stadswandeling in Gorinchem

Stadswandeling met 16 kraaien o.l.v. een gids door Gorinchem. In Gorinchem waren de havendagen aan de gang,en dat zorgde voor een gezellige muzikale sfeer in de stad. Eerst op het terras bij het oude stadhuis koffie met heerlijk gebak genuttigd. Om 14:15 werden we daar opgehaald door de gids, welke erg goed op de hoogte was met de historie van de stad. Na de stadswandeling hebben we nog wat gedronken op een terras in de stad en zijn daarna naar Motel Gorinchem gegaan, waar een diner was besproken. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde activiteit. 

Klik op de foto voor een fotoreportage: Eddy v.d. Brink en Arie van Noordennen


Klik op de foto

----------

----------

03-01-2012
Nieuwjaarsborrel, Maaike en Jan Bongers

Het was een gezellige drukte in huize Bongers, welke hun huisdit jaar hadden open gesteld voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Iedereen had heerlijke hapjes en drankjes meegebracht en de laatste nieuwtjes werden besproken. Een onderwerp was b.v. dat er in 2012 weer diverse opa`s en oma`s bij zullen komen in de straat. Dit ten gunste van het speeltuingebruik, daar hier de eerste jaren deze nieuwbakken grootouders dikwijls zullen worden gesignaleerd met hun jonge kleinkinderen. We wensen hun allen veel goeds voor de toekomst.


Klik op de foto voor een fotoverslag


Klik op de foto